L&S_politie

Rechtshulp voor politie en boa bij problemen met werk en inkomen

Werk je bij de politie of als boa en loop je tegen een juridisch probleem aan rond werk en inkomen? Heb je bijvoorbeeld een arbeidsconflict met je werkgever over een slechte beoordeling, werktijden, verlofrechten of zelfs dreiging van ontslag? Blijf er niet mee rondlopen en vraag professionele hulp. De juristen van Legal & Services staan voor jou klaar en nemen je jouw zorgen uit handen. Zij hebben veel kennis van het vak en de rechtspositie van politiemedewerkers en boa’s én zijn gespecialiseerd in ambtenarenrecht.

Hoe werkt het?

Ben je lid van een ledenorganisatie* voor wie Legal & Services de juridische dienstverlening uitvoert? Politiebond ANPV bijvoorbeeld? Dan wordt jouw zaak - mits je uiteraard zelf al contact met je bond hebt gezocht - door de organisatie bij ons aangemeld. Ben je niet aangesloten bij een ledenorganisatie waarvoor Legal & Services werkt en wil je wel graag dat wij jouw dossier behandelen? Neem dan contact met ons op.

Recht op juridische hulp

Juridische hulp is over het algemeen kostbaar. Legal & Services streeft ernaar om jou tegen een betaalbare prijs te ondersteunen. Want iedereen heeft wat ons betreft recht op hulp! Hoe hoog dit bedrag uitvalt, is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe complex is je vraag bijvoorbeeld? Werken we voor een persoon of organisatie?

Wat kost het?

De uurprijs voor dossiers rond werk en inkomen varieert, maar begint bij € 99,- euro (exclusief btw). Voordat we van start gaan, weet je precies welk uurtarief wij hanteren. Heb je eerst behoefte aan een analyse van je dossier (haalbaarheidstoets)? Dan kan dit voor een vaste prijs van € 300,- (exclusief btw). Soms is er sprake van aanvullende kosten. Denk aan de proceskosten en/of kosten voor het griffierecht, reis- en verblijfkosten en kosten voor het inschakelen van een expert. Soms is dit onvermijdelijk. Of denk aan het inschakelen van een deurwaarder, medisch specialist, financieel specialist et cetera. Deze kosten komen ook voor rekening van de opdrachtgever. Inschakeling van derden vindt uitsluitend plaats na overleg en met jouw expliciete toestemming.

 

* Ben je lid van Politievakbond ACP, dan ben je automatisch verzekerd van professionele rechtshulp bij juridische problemen over werk en inkomen of uitkering. Ben je géén ACP-lid maar werk je wel bij de politie of als boa en heb je behoefte aan juridische ondersteuning, dan kun je dus terecht bij Legal & Services.