Overturned motorcycle and helmet on the street after collision with a car

Letselschade verkeersongeval: snel verder met je leven

Loop je letsel op na een verkeersongeval? Dan wil je snel verder met je leven. Legal & Services helpt bij je herstel en regelt een eerlijke schadevergoeding.

Een verkeersongeval is ingrijpend. Helemaal als je letsel oploopt. Letterlijk in één klap verandert alles en sta je voor een lange en moeizame weg van herstel. Letselschade na een verkeersongeval leidt tot lichamelijke én emotionele schade. De medische kosten lopen op. Je kunt tijdelijk en misschien zelfs permanent niet meer werken. In alle hectiek weet je vaak niet hoe het verder moet.

Heb je letselschade opgelopen na een verkeersongeval? Dan heb je recht op compensatie. De weg naar vergoeding van letselschade is echter lang en moeizaam. Laat je daarom bijstaan door de letselexperts van Legal & Services.

Bel voor persoonlijk advies:

085-0664110

 

Uitkering letselschade na verkeersongeluk biedt perspectief

Slachtoffer worden van een verkeersongeval is een grote schok. Na het ongeval komt er veel op je af. Ook krijg je te maken met belangrijke financiële gevolgen. Je maakt bijvoorbeeld hoge kosten voor medische zorg. Je fiets, auto of motor is kapot. Ook kun je misschien langere tijd niet werken, waardoor je zonder inkomsten komt te zitten.

Word je geconfronteerd met letselschade na een verkeersongeval? Dan is het cruciaal dat je steun zoekt bij iemand die je vertrouwt. Die met je meedenkt in deze moeilijke periode en die zorgt voor een eerlijke vergoeding voor de geleden schade. Dit is precies wat letselschade-advocaten van Legal & Services voor je kunnen doen.

We adviseren je bij belangrijke financiële beslissingen. Eisen namens jou een rechtvaardige schadevergoeding. Zorgen dat je je leven zo snel mogelijk weer op de rit krijgt. Wij komen voor je op, zodat je dit vervelende hoofdstuk snel en zorgeloos kunt afsluiten. Want letsel is al erg genoeg.

Kleine schade claimen na een verkeersongeval

Bij letselschade denk je misschien meteen aan grote ongevallen. Maar ook bij kleinere ongelukken heb je vaak recht op een schadevergoeding. Bijvoorbeeld voor:

 • Schadevergoeding voor een kapotte bril of telefoon.
 • Extra kosten voor medische zorg.
 • Verlies van eigen risico na doktersbehandeling.
 • Zorgtaken die je opeens moet uitbesteden.
 • Een vergoeding voor de lichamelijke en emotionele gevolgen van het ongeval.

Er kan vaak meer dan je denkt. We adviseren je graag. Neem gratis contact op met een van onze experts. Dan krijg je persoonlijk advies over schadevergoeding na een verkeersongeval. Ook denken we mee over het aansprakelijk stellen van de veroorzaker.

Procedure letselschade claimen na verkeersongeval

Bij een verkeersongeval treedt er regelmatig letselschade op. De schade die hier direct of indirect uit voortvloeit, kun je claimen bij de veroorzaker. Daarbij kun je onder andere denken aan medische kosten, inkomstenderving en schade aan persoonlijke eigendommen.

Ben je zelf slachtoffer van een verkeersongeval? Doorloop dan deze stappen voor het claimen van (letsel)schade.

 1. Schep snel duidelijkheid over de aansprakelijkheid voor het ongeval. Maak - indien mogelijk - foto's van de situatie ter plaatse en noteer namen en telefoonnummers van eventuele getuigen.
 2. Meld je bij medische klachten altijd bij de huisarts. Ook als ze licht zijn. Dit is belangrijk voor je gezondheid en dossiervorming.
 3. Bereken de schade na het vaststellen van de aansprakelijkheid. Bij omvangrijke schade en letselschade is dit complex, want de meeste schade wordt pas later duidelijk. Schakel daarom snel een advocaat in. Ook als je twijfelt. Het eerste advies is altijd gratis.

Letselschade online berekenen geeft vertekend beeld

Het berekenen van letselschade na een ongeval is werk voor specialisten. De experts van Legal & Services kijken voor de berekening uitvoerig naar de situatie voor en na het ongeval. Fysiek, emotioneel en financieel. Het verschil is de schade.

Medisch adviseurs beoordelen de fysieke gevolgen van het verkeersongeval. Ook werken we nauw samen met arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en psychologen. De exacte schade kun je niet alleen in kaart brengen. De definitieve schade bepalen we bij de medische eindsituatie. Want pas dan zijn de exacte gevolgen voor de toekomst echt duidelijk. In de tussentijd regelen we een voorschot. Zo kun je zonder zorgen je medische kosten betalen.

Wil je letselschade online berekenen? Dan vind je op internet veel tools. Deze geven in het beste geval een ruwe schatting van de schadevergoeding. Want elke situatie is anders.

Online letselschade tools leggen de nadruk bovendien volledig op geld, terwijl dat zelden het belangrijkste is. Na een verkeersongeval wil je vooral door met je leven. Geld is daarbij slechts een middel. De experts van Legal & Services helpen je allereerst bij herstel, zodat jij je leven weer kunt oppakken. Wil je weten hoe we dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook recht op kleine vergoeding na verkeersongeval

Is je schade na een verkeersongeval relatief klein? Of twijfel je over het inschakelen van een advocaat bij letselschade? Dan is dit goed om te weten:

 • De kosten van een letselschade-advocaat zijn voor rekening van de aansprakelijke partij.
 • Advocatenkosten voor het slachtoffer zijn heel beperkt of kosteloos.
 • Na een ongeval komt er enorm veel op je af. Laat je begeleiden en voorkom extra zorgen.

Het eerste adviesgesprek bij Legal & Services is altijd gratis. Twijfel daarom niet en neem gratis contact op. We denken graag met je mee en geven passend advies.

Laat Legal & Services je letselschade claimen

Heb je letselschade opgelopen na een verkeersongeval, dan heb je recht op een eerlijke vergoeding. Als slachtoffer staat je hoofd alleen wel ergens anders naar. Want er komt emotioneel en fysiek enorm veel op af. Wie kun je dan vertrouwen?

Vertrouw na een verkeersongeval op de kennis en ervaring van Legal & Services. We zijn 100% dochter van Politievakbond ACP. Deze vakbond komt al 100 jaar op voor werknemers in de veiligheidssector. Met onze kennis en ervaring staan we je optimaal bij en garanderen we een luisterend oor, vakkennis en daadkracht.

Neem bij letselschade na een ongeval gratis contact op. Dan bellen we binnen een uur terug en verzekeren we je bij samenwerking van een prettig contact, uitstekende communicatie en een uitkomst waarmee je verder kunt met je leven.

👉 Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van schade na betrokkenheid bij een ongeval? Doe een check!

Letselschade na ongeval? Kies voor Legal & Services:

✔ We pakken je problemen op alle fronten aan.

✔ Krijg grip op de situatie en voorkom extra zorgen.

✔ Ken je positie en rechten.

✔ Geef je leven weer richting.

✔ Wij staan 100% achter jou.