Kennis delen via trainingen

Legal & Services Nederland stelt haar kennis en expertise ter beschikking aan particulieren, maar ook organisatie kunnen bij ons terecht. Onze gespecialiseerde juristen geven training over onder meer ziek en beter worden, maar ook over letsel.

 

De trainingen onderscheiden zich door het hoge kennisniveau en de praktische insteek van de trainers. Dat laatste wordt onder meer zichtbaar in de casuïstiek die wordt behandeld.

 

Hieronder een voorbeeld van een door Legal & Services Nederland ontwikkelde training.

‘Ziek en beter worden binnen de Nationale Politie’

Binnen de Nationale Politie is sprake van een relatief hoog ziekteverzuim. In het tegengaan daarvan – door politiemensen goed te begeleiden – spelen leidinggevenden, coördinatoren en vakspecialisten (zoals HRM) een belangrijke rol. De kennis die deze groep heeft over de spelregels (wettelijke en arbeidsvoorwaarden regelingen) is in sommige gevallen beperkt. Voor een groot deel komt dit voort uit de complexiteit ervan.

 

Tijdens de training krijgen deelnemers kennis aangereikt die zij nodig hebben om hun mensen binnen de wettelijke- en arbeidsvoorwaardelijke kaders te begeleiden. Casuïstiek van juristen en deelnemers – en het delen van ervaringen – vormen een stevig fundament van deze training.

Offerte aanvragen?

Heeft jouw organisatie behoefte aan juridische kennis en training?

> Neem contact met ons op via het contactformulier.