focused-diverse-colleagues-writing-on-papers-with-pen-in-3869372

Training en advies voor organisaties

Legal & Services stelt haar kennis en expertise ter beschikking aan particulieren, maar ook organisaties kunnen bij ons terecht. Onze gespecialiseerde juristen geven training over onder meer letselschade, ziekte en herstel.

De trainingen onderscheiden zich door het hoge kennisniveau en de praktische insteek van de trainers. Dat laatste wordt onder meer zichtbaar in de casuïstiek die wordt behandeld. Hieronder een voorbeeld van een door Legal & Services ontwikkelde training.

Casus: ‘Ziekte en herstel bij de politie’

Binnen de politieorganisatie is sprake van een relatief hoog ziekteverzuim. In het tegengaan daarvan - door politiemensen goed te begeleiden - spelen leidinggevenden, coördinatoren en vakspecialisten (zoals HRM) een belangrijke rol. De kennis die deze groep heeft over de spelregels (wettelijke en arbeidsvoorwaarden regelingen) is in sommige gevallen beperkt. Voor een groot deel komt dit voort uit de complexiteit ervan.

Legal & Services verzorgt daarom een training. Tijdens deze training krijgen deelnemers kennis aangereikt die zij nodig hebben om hun mensen binnen de wettelijke en arbeidsvoorwaardelijke kaders te begeleiden. Casuïstiek van juristen en deelnemers en het delen van ervaringen vormen een stevig fundament van deze training.

Offerte aanvragen

Heeft jouw organisatie behoefte aan juridische kennis en training?

> Neem contact met ons op via het contactformulier.