legal agent

Over Legal & Services Nederland

Legal & Services Nederland BV. is gespecialiseerd in Letselschade en juridische hulpverlening op het gebied van werk en inkomen voor Politiemensen en BOA's.

Daarnaast bieden we opleidingen en trainingen aan over de juridische implicaties van Ziekteverzuim en Letselschade.

Samenwerking met Reatus

Om drukte op te vangen en wachttijden bij de behandeling van uw zaak te voorkomen, is Legal & Services Nederland begin 2020 een samenwerkingsverband aangegaan met Reatus.

De medewerkers van beide organisaties hebben jarenlange ervaring met juridische ondersteuning bij letselschade. Door de samenwerking kan het betekenen dat een specialist van een van beide organisaties uw zaak in behandeling neemt.

Zowel Legal & Services als ook Reatus staan voor kwalitatieve dienstverlening waarbij uw belang voorop staat.

De samenwerking tussen beide partijen werd in plaats van via een handdruk-met-de-elleboog bezegeld tussen ACP-bestuurder Esmé Rijs en Reautus eigenaar Majda Chouaibi.
Ondertekening samenwerkingsovereenkomst door ACP-bestuurder Esmé Rijs en Reautus eigenaar Majda Chouaibi.

Legal & Services Nederland & Politievakbond ACP

Legal & Services Nederland is een handelsnaam van ACP Legal & Services BV, waarvan de politievakbond ACP 100 % eigenaar is.

Deze BV heeft als ambitie politiemensen, boa’s en organisaties juridisch te ondersteunen. De juristen die voor de BV werken, hebben kennis van het vak en de rechtspositie van politie en boa’s én/of letsel.

Op de werkzaamheden die binnen de BV en de handelsnaam worden verricht, zijn de algemene voorwaarden en de klachtenregeling van ACP Legal & Services van toepassing.