a man with a personal injury finally gets some legal representation

Hulp bij letselschade: want een ongeval is al erg genoeg

Loop je letselschade op door toedoen van een ander? Dan heb je recht op een vergoeding. Legal & Services begeleidt je aanvraag en helpt je bij herstel.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je wordt bijvoorbeeld aangereden in het verkeer. Glijdt uit op je werk. Of krijgt psychische klachten door overbelasting. Bij letselschade staat je leven plotseling op zijn kop en moet je onverwachts hoge kosten betalen. Die wil je vergoed zien. Legal & Services zorgt daarvoor.

Letselschade is ingrijpend. Zeker bij ernstige zaken. Hoe moet het verder met je werk? Wie betaalt de rekeningen? En hoe kom je deze periode zo goed mogelijk door? Voorkom extra zorgen en laat je bijstaan door Legal & Services. Dan zoeken we samen naar oplossingen en regelen we een eerlijke schadevergoeding. Want een ongeval is al erg genoeg.

Bel voor persoonlijk advies:

085-0664110

We helpen je als slachtoffer gratis. De aansprakelijke partij betaalt.

Laat letselschade eerlijk en volledig vergoeden

Onder letselschade valt alle schade die een ander bij je veroorzaakt. Die schade kan zowel materieel als immaterieel zijn. Zo kun je ook een schadevergoeding eisen als je je werk niet kunt uitvoeren door stressklachten.

Deze veelvoorkomende schadeposten vallen onder letselschade:

●     Medische kosten

●     Schade aan spullen

●     Smartengeld

●     Reiskosten

●     Daggeldvergoeding voor medische opname

●     Hulp in en rond je huis

●     Verlies van inkomsten

●     Studievertraging

●     Kosten voor aanpassen huis

En zo zijn er meer schadeposten die onder letselschade vallen. We brengen alle schade voor je in kaart. Kijken naar kosten die je nu en in de toekomst maakt en nemen alle kosten mee bij het eisen van compensatie. Zo behandelen we je zaak sneller en beter. Ook ben je verzekerd van een eerlijke vergoeding.

Onderbouwing cruciaal voor vergoeding letselschade

Ben je slachtoffer van letselschade, dan heb je wettelijk gezien recht op een schadevergoeding. Je kunt echter niet alle schade claimen. En over schadeposten kan discussie ontstaan. Hoe zit het precies?

Als slachtoffer moet je aantonen dat het letsel het gevolg is van het ongeval. Pas dan kun je de schade claimen bij de veroorzaker. Wij doen dit voor je door bewijsstukken te verzamelen. En je zaak zo goed mogelijk te onderbouwen.

Materiële schade is relatief eenvoudig aantoonbaar. Lastiger is dit bij immateriële schade. Want hoe duur is een burn-out? En wat is een eerlijke vergoeding voor angstklachten? Dankzij jarenlange juridische en praktische ervaringen komen we tot een reële schatting. En vechten we voor een eerlijke vergoeding. Zodat jij snel weer verder kunt met je leven.

Letselschadeadvocaat behoedt je voor valkuilen

Werk als slachtoffer van een ongeval altijd samen met een advocaat. Ook als je twijfelt. We begeleiden je gratis en de aansprakelijke partij betaalt. Als ervaren specialisten behoeden we je bovendien voor valkuilen, zoals:

👉 Slachtoffers van letselschade wachten vaak jaren op een vergoeding. Meestal omdat ze in een juridisch gevecht raken met de verzekeraar van de tegenpartij. Als ervaren juristen laten we het zover niet komen.

👉 Bij letselschade kun je direct een vergoeding accepteren. Maar veel kosten zijn pas op termijn duidelijk. Samen bepalen we de juiste aanpak.

👉 Veel slachtoffers kijken bij letselschade alleen naar zichzelf. Maar er zijn vaak aanvullende schadeposten. Zoals gemiste inkomsten door het wegvallen van een partner. We kijken naar het hele verhaal, op de korte en lange termijn

👉 Letselschade heeft vaak emotionele gevolgen. Lijd je psychische schade, dan verzoeken we om smartengeld.

Letselschade is al erg genoeg

Letselschade is ingrijpend en emotioneel. Opeens komt er van alles op je af. Laat je niet meeslepen en zorg voor rust. Samen met de specialisten van Legal & Services. Dan helpen we je,  juridisch, praktisch en persoonlijk. Samen zoeken we naar oplossingen. We begeleiden je tijdens je herstel. En regelen een eerlijke schadevergoeding, zodat jij verder kunt met leven.

👉 Wil jij weten of je recht hebt op een vergoeding van schade? Doe een check!

Letselschade bedragen: op hoeveel geld heb je recht

Online letselschade berekenen is een veelgebruikte zoekopdracht in Google. In een paar klikken vind je tientallen rekenmodules, met vaak mooie beloftes. In de praktijk heb je er weinig aan. Elk ongeval is anders. En geld is maar een onderdeel van een letselschadezaak. Want wat heb je aan geld alleen als je leven stil staat? Bij Legal & Services helpen we je met oplossingen en nemen zorgen bij je weg. Dat geeft rust en perspectief.

Letselschade na ongeval? Kies voor Legal & Services

Neem bij letselschade direct contact met ons op. Wij verzekeren je van prettig contact, duidelijke communicatie en een uitkomst waarmee je verder kunt.

✔ We pakken je problemen op alle fronten aan.

✔ Krijg grip op de situatie en voorkom extra zorgen.

✔ Ken je positie en rechten.

✔ Geef je leven weer richting.

✔ Kosten zijn voor rekening van de tegenpartij.

✔ Wij staan 100% achter jou.