Wooden law gavel with stethoscope and open book - medical law and justice concept

Letsel door bedrijfsongeval? Snel verder met je leven


Ben je slachtoffer van een bedrijfsongeval en heb je letsel opgelopen? Dan kun je in veel gevallen je werkgever aansprakelijk stellen. Legal & Services regelt een eerlijke schadevergoeding en helpt bij je herstel.

Heb je een ongeval gehad op het werk? Dan zijn de gevolgen vaak ingrijpend. Zeker als je lichamelijk of geestelijk letsel hebt opgelopen. Een bedrijfsongeval brengt bovendien flinke kosten met zich mee. Bijvoorbeeld reiskosten, onvergoede medische kosten of aanpassingen aan je huis. Of Immateriële kosten, omdat je depressief bent geworden of lijdt aan een burn-out.

Na een ernstig bedrijfsongeval staat je leven totaal onverwachts op zijn kop en wacht een lange weg van herstel. Legal & Services helpt je daarbij. Juridisch, praktisch en persoonlijk. We regelen een eerlijke vergoeding en helpen bij herstel. Zodat je snel verder kunt met je leven.

 

Bel voor persoonlijk advies:

085-0664110

Wat is een bedrijfsongeval?

Een bedrijfsongeval of een arbeidsongeval is een ongeluk tijdens je werk. Daarbij loop je letsel op. Of kun je zelfs komen te overlijden. Een bedrijfsongeval kan op de werkvloer plaatsvinden, maar ook tijdens een zakenreis, congres of in het verkeer. Loop je fysieke of geestelijke schade op tijdens werktijd? Dan is je werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk.

 

Recht op schadevergoeding na bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval is een grote schok. Of je nu bekneld raakt onder een ijzeren plaat, uitglijdt op een gladde vloer of burn-out krijgt door overbelasting. Wat betekent dit voor je toekomst? Wat moet je allemaal regelen? Hoe herstel je snel en goed, zodat je verder kunt met je leven?

Na een bedrijfsongeval staat je leven onverwachts op zijn kop. Je wordt overspoeld door zorgen, terwijl je daar geen ruimte voor hebt. Dan heb je alle steun hard nodig. De letselschade-advocaten van Legal & Services komen voor je op en helpen je met alles waar je mee geconfronteerd wordt na een bedrijfsongeval. Juridisch, praktisch en persoonlijk.

Zo helpt Legal & Services je na een bedrijfsongeval 

 • Onderzoek naar mogelijkheid schadevergoeding
 • Inventariseren van geleden schade
 • Verzamelen van bewijsstukken
 • Berekenen smartengeld
 • Onderhandelen met verzekeraar
 • Aansprakelijk stellen van betrokkenen
 • Communiceren met werkgever

Bij letselschade na een arbeidsongeval komt het zelden tot een rechtszaak. In 95% regelen we de schade direct met de verzekeraar. Zo krijg jij een oplossing waarmee je verder kunt en blijft de relatie met je werkgever goed.

Letselschadevergoeding na een bedrijfsongeval? We zijn er voor je, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Laat kosten bedrijfsongeval snel en volledig vergoeden

Slachtoffers van bedrijfsongevallen moeten vaak jaren wachten op een eerlijke schadevergoeding. Voorkom stress en frustraties en laat je bijstaan door onze experts. Dan krijg je waar je recht op hebt en kun je door met je leven. Want letsel na een arbeidsongeval is al erg genoeg.

Heb je letselschade opgelopen op de werkvloer? Neem contact op met onze ervaren juristen. Ook als je twijfelt, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Ook bij kleine schade heb je recht op een vergoeding. Bijvoorbeeld:

 • Niet gedekte kosten voor medische zorg.
 • Zorgtaken die je opeens moet uitbesteden.
 • Schade aan je bril, auto of telefoon.
 • Gederfde inkomsten door doktersbezoek.
 • Vergoeding voor emotionele schade etc.

Het eerste gesprek is altijd gratis. En toekomstige kosten zijn voor rekening van de veroorzaker. Bel of mail ons. Dan zoeken we samen naar een oplossing en krijg jij waar je recht op hebt.

Letselschade na ongeval? Legal & Services geeft je weer perspectief

Na een bedrijfsongeval wil je snel verder met je leven. Legal & Services sleept je door deze moeilijke periode en zorgt voor perspectief. En er zijn meer voordelen.

✔ We pakken je problemen op alle fronten aan.

✔ Krijg grip op de situatie en voorkom extra zorgen.

✔ Ken je positie en rechten.

✔ Geef je leven weer richting.

✔ Wij staan 100% achter jou.

✔ Betrokken, begripvol en vasthoudend.

✔ Gratis begeleiding (kosten zijn voor aansprakelijke partij).